Turisme de proximitat per aquest estiu, descobreix Girona i la Costa Brava

Gaudir de la naturalesa en una casa rural
Turisme de proximitat per aquest estiu, descobreix Girona i la Costa Brava | @xbg

Aquest 2021, després de l'any tan complicat que s’ha viscut a causa de la pandèmia, les destinacions turístiques més conegudes de platja es posen les piles per a potenciar el turisme de proximitat. Aquest és el cas de Girona, la Costa Brava, una de les regions més populars durant l'època estiuenca i que, enguany, es prepara per a atreure turistes nacionals i internacionals.

En un moment en el qual s’ha de donar suport al comerç local i als negocis de proximitat, una època en la qual tothom ha de solidaritzar-se i intentar consumir en petits negocis que depenguin d'una família. Per això, la proposta d’aquest estiu és optar per visitar la Costa Brava gaudint de la gran oferta en cases rurals que hi ha en aquesta zona catalana. 

Descobreix les cases rurals de la Costa Brava

La Costa Brava és una coneguda regió de Catalunya que transcorre pels municipis del Mediterrani partint de Blanes i arribant fins al Cap de Creus. Tot aquest litoral que forma part de la província de Girona es caracteritza per mostrar una naturalesa de somni, amb cales precioses, aigües transparents, penya-segats de vertigen i una gran quantitat de pins que li donen un toc verd i inigualable. 

La Costa Brava és, per a molts, sinònim de relaxació, diversió i, sobretot, estiu. Per això, moltíssims turistes, tant nacionals com internacionals, acudeixen a poblacions com a L’Estartit, L'Escala, Platja d’Aro, Palamós, Lloret de Mar, Begur i un llarg etcètera per a gaudir d'unes vacances inoblidables.

Però enguany, un any marcat per la crisi sanitària i per les privacions de mobilitat, és un bon moment per a fomentar el turisme de proximitat. Per unir-se a aquesta tendència, res millor que conèixer les ofertes de preus en cases rurals per a canviar l'hotel per un d'aquests allotjaments més rurals, íntims i ideals per a l'estiu del 2021.

Si no se sap bé on buscar l’allotjament, és recomanable visitar Naturaki. Es tracta d'un portal líder en la cerca de cases rurals de tota Catalunya i que permet accedir a un extens catàleg d'allotjaments que s'adapten a tots els gustos i a totes les necessitats. Compta amb un cercador molt intuïtiu per trobar la casa que justament es necessita: es pot filtrar per ubicació, capacitat i tipus de serveis que inclou la casa (piscina, zona de jocs, jardí, etc.).

I és que, aquest estiu és l'any en què tots i totes vagin d’anar a una per a intentar fomentar el comerç local, que part del pressupost de vacances vagi destinat als negocis gestionats per famílies o per petites empreses. És la manera d'intentar elevar l'economia i que la crisi provocada per la pandèmia pugui ser més lleu per a tots.

A més, allotjar-se en una casa rural, menjar en un restaurant tradicional o comprar en una botiga de barri és garantia de qualitat, atenció personalitzada i uns serveis de primera. Per tot això, és recomanable visitar la web de Naturaki i buscar la propera casa rural a la Costa Brava per viure uns dies de desconnexió i luxe!

"L'Alt Empordà. Història, pobles i clima" "Un passeig per la Cerdanya"